Zojuist verschenen

Zojuist verschenen

'O gouden, stralenshelle fantazie!' Bloemlezing uit de poëzie van Louis Couperus, bezorgd door Frans van der Linden. Uitgeverij TIEM, als zevende deel in de Prominent-reeks. Te koop bij het Louis Couperus Museum voor €14,95 (Amici: €13,95).
Deze bloemlezing geeft een representatief beeld van het dichterlijk werk van de beroemde auteur. Een inleiding en toelichtend commentaar maken zijn poëzie toegankelijk voor de hedendaagse lezer.

J.W. Broedelet, Hofstad. Geredigeerd en ingeleid door Frans van der Linden. Uitgeverij TIEM, als zesde deel in de Prominent-reeks. Te koop bij het Louis Couperus Museum voor €14,95 (Amici: €13,95)

Henry van Booven en Henrik de Vries. Briefwisseling. Bezorgd en ingeleid door Sander Bink. Uitgeverij TIEM, als vijfde deel in de Prominent-reeks. Te koop bij het Louis Couperus Museum voor €14,95 (Amici: €13,95)

John Ricus Couperus, Herinneringen van een oude vader. Vertaald en ingeleid door Frans van der Linden. Uitgeverij TIEM, als vierde deel in de Prominent-reeks. Te koop bij het Louis Couperus Museum voor €14,95 (Amici: €13,95)

Voorplat besproken boekje

U bent hier