verhalen over de liefde - Ben croon + antoinette van nievelt - zondag 2 juni 16.00 uur

2 juni 2019

'Als bewijs van hun wederzijdse liefde besloten ze elkaar een eed van trouw te zweren.'

In de liefde kan de mens in staat zijn tot grote overgave en tederheid. Maar de liefde vormt even zo goed het toneel van verwarring, tekortschieten en verloren illusies.

De Nederlander Louis Couperus, de Italiaan Dino Buzzati en de Braziliaan Joaquim Machado d'Assis schreven in hetzelfde tijdsbestek maar vanuit verschillende culturen verhalen over de liefde.

Aanvang: 16.00 uur. De kosten voor deze middag, inclusief drankje en museumbezoek, bedragen € 12,50. Amici en houders van Museumkaarten betalen € 10,--. U kunt zich voor deze middag aanmelden bij info@louiscouperusmuseum.nl.