Alle activiteiten

MUSEUM DICHT & geen ACTIVITEITEN tot 1 september

1 september 2020

Uit voorzorg blijft het Louis Couperus Museum tot 1 september gesloten en zijn alle activiteiten afgelast. Ondertussen zitten wij niet stil en werken aan virtuele zichtbaarheid en het corona proof maken van het museum en de ruimten.

Wij hebben een virtuele rondleiding gemaakt waarin John Sillevis, één van de gastconservatoren, over De Berg van Licht vertelt.
De rondleiding wordt op zondag 14 juni tijdens het digitale Art Nouveau Festival gelanceerd. Hierbij ziet u alvast een preview.

Verder gaan we de rondleiding uitzenden op DHTV en Info Thuis:
  •     Deel 1 op 19 juni op DHTV en 21 & 22 juni op Info Thuis;
  •     Deel 2 op 26 juni op DHTV en 28 & 29 juni op Info Thuis.

De Berg van Licht is één van de 50 boeken van Louis Couperus. Het gaat over een jonge keizer, Heliogabalus, in het oude Rome.

Mocht u iets willen vragen of weten, zendt dan een email aan info@louiscouperusmuseum.nl.