Boekpresentatie in Louis Couperus Museum

Voorplat van de nieuwe wandelgids

Boekpresentatie in Louis Couperus Museum

8 april 2015

Op 8 april wordt de nieuwe wandelgids Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag gepresenteerd in het Louis Couperus Museum. Het is een uitgave van Gegarandeerd Onregelmatig.

Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene zullen u in deze gids al snel verleiden om te gaan wandelen in de Haagse ‘buitenstad’, die tussen het centrum en het buitengebied gelegen is: de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout tot Kijkduin en van Scheveningen tot de Schilderswijk. Al lopend ontdekt u het karakter van de wijken door bewust te kijken naar de inrichting van de openbare ruimte, architectuur en cultuurhistorie. De tien wandelingen in deze gids zijn allemaal rond de tien kilometer lang en bieden een uitgelezen gelegenheid om de Hofstad in al haar geledingen te leren kennen. 

Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag is de vijfde gids in de serie Urban Walking waarmee de samenstellers een nieuwe stedelijke manier van wandelen willen introduceren: in Utrecht, Leiden en Rotterdam bestaan al dergelijke gidsen. 

Tot 8 april op de website van de uitgeverij voor slechts € 10 op de gids worden ingetekend: www.gegarandeerdonregelmatig.nl. Daarna kost het boekje € 14,95.

Aanvang 14.00 uur. Aanmelden gewenst via: reserveren@louiscouperusmuseum.nl

.

 

Deel deze pagina

U bent hier